Prijzencross ACSS

Beste atleten,

Op zaterdag 3 oktober gaan we van start met het nieuwe winterseizoen. ACSS zal deze eerste cross net zoals vorig jaar organiseren.

Deze keer niet op het vertrouwde parcours op camping "Watertoren", maar op de terreinen van de Base-ball bears. Deze terreinen bevinden zich vlak naast de vroegere locatie, Steenovenstraat, 137 te Berendrecht.

We hebben de toelating gekregen van stad Antwerpen, wel met de nodige maatregelen die moeten genomen worden. We hopen dan ook dat iedereen zich aan deze voorwaarden zal houden en de nodige instructies zal opvolgen.

Kleedkamers en douches zijn niet beschikbaar. Ook papieren uitslagen worden niet meer afgedrukt.

Benjamins, pupillen en miniemen krijgen na aankomst een kaartje met hun plaats op en kunnen direct naar de prijzentafel wandelen. We proberen alles vlot te laten verlopen. Wie een prijs aanraakt, pakt deze ook mee. Voor de anderen vanaf cadetten, moeten we wachten op de uitslag omdat deze samen lopen met andere reeksen.

Mondmaskers zijn ten alle tijden verplicht, vanaf miniem kom je er ook mee aan de start, ook al ben je maar 11 jaar.

Het bestuur en de inrichtende clubs steken hun nek uit om in moeilijke omstandigheden jullie een sportieve wedstrijd aan te bieden. Respecteer hun inzet en volg de richtlijnen.

Alvast bedankt aan alle atleten en de vele vrijwilligers die klaar staan om er zaterdag een mooie dag van te maken.

Tot zaterdag

Het ACSS bestuur