Knappe resultaten voor ACSS op de Pistekampioenschappen te Sint-Niklaas

Afgelopen weekend stonden de aflossingskampioenschappen 4 x 200 meter en de kampioenschappen steeple op het programma.

Onze ACSS atleten hebben meteen onze club in de kijker geplaatst. Met maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille kunnen we met volle moed aan de volgende 3 weken beginnen.

Goud werd er behaald op de dames aflossing alle categorie├źn door Laure Van De Wiel, Patty en Anne Blokhuys en Kim Eysackers.
Daarnaast ook Goud bij de Dames masters +45 door Carina Michiels, Henriette Desmedt, Christiane Torfs en Lieve Spiessens.
De overige gouden medailles werden bij de steeple behaald door Louviaux Jelle bij de Scholieren jongens en Kim Eysackers bij de Seniors dames.

De zilveren plak werd na even twijfel toch behaald door Levin Wuyts, Kevin Eysackers, Matthias Van Keer en Yannick Rosseels. Even was er twijfel of de wissels wel correct verlopen waren, maar uiteindelijk pakte ze toch oververdient de zilveren plak.

Minder goed nieuws was er in het kamp van de scholieren jongens aflossingsploeg. Een zekere gouden medaille ging verloren door een foute wissel. Hierbij werd nogmaals benadrukt hoe belangrijk het is om op de aflossingen te oefenen.

Wij hopen al onze andere atleten volgende week zeker te mogen begroeten op de eerste dag van de pistekampioenschappen te Beveren..

Tot dan