Knappe overwinningen voor ACSS-jeugd

De jaarlijkse veldloop te Gooreind van zaterdag 9 november kon rekenen op de aanwezigheid van heel wat ACSS-atleten. Het vernieuwde parcours leende zich tot enkele goede prestaties van onze modderduivels. Door de vele regen eerder deze week lag het parcours er redelijk zwaar bij.

Onze jeugdatleten vonden duidelijk een parcours op hun maat, bij de benjamins meisjes won Kayleigh Van Overtveldt oververdiend. Een zeer straffe stoot van haar, want ze behaalde de overwinning op slechts één schoen. De andere verloor ze reeds halverwege de wedstrijd in de modder. Bij de pupillen meisjes werd het volledige podium bezet door ACSS-atleten. De overwinning was voor tweedejaars Rayna Van Loock die voor eerstejaars Yodie Dalle en Morgane Van Look finishte. Bij de Miniemen meisjes was de overwinning ook weggelegd voor ACSS. Eerstejaars miniem Caro Hendrickx ploeterde het best door de modder en won met ruime voorsprong haar wedstrijd. De 4e overwinning voor ACSS werd behaald door nieuwkomer Siebe Jordaens die zijn eerste wedstrijd bij de miniemen jongens won. Yannick Rosseels liep naar de 2e plaats bij de cadetten.

Dat onze dames geen schrik hebben om door de modder te lopen bewijzen deze prachtige uitslagen: Dorien Dombrecht en Rosalinde Meijer behaalden beiden een 2de plaats, respectievelijk bij de juniores als de masters +35. Bij de masters dames +45 werden plaatsen 3, 4 en 5 bezet door Carina Michiels, Christel Van Gaever en Lieve Spiessens. Mariette Desmedt eindigde tot slot bij de masters dames +55 op een welverdiende 3e plaats.

Het was een zeer succesvolle cross voor onze atleten. Een hele dikke proficiat aan al onze modderduivels en supporters die aanwezig waren!