Hoger, sneller, verder,......

Met de zomerkampioenschappen achter de rug zit het pisteseizoen er weer op. Ook dit jaar hebben de ACSS atleten me weer veel werk gegeven met het up-to-date houden van de clubrecords. Er werden maar liefst 69 nieuwe records gevestigd, nog meer dan de 60 van verleden jaar.
Het voorbeeld werd gegeven door de grote slokkop van het jaar, onze voorzitter Andre, met maar liefst 11 clubrecordverbeteringen in 2013. Wat een jaartje erbij al niet doet.... Een andere atlete met de eeuwige jeugd is natuurlijk Mariette. Zij gaat ook steeds sneller en verder: 8 clubrecords erbij! Verder lieten ook junior Matthias (appel valt niet ver van de boom), Levin (miniemen) en Anne (kadetten) zich niet onbetuigd met elk 5 recordverbeteringen. Bij de kadetten meisjes was het helemaal een vruchtbaar jaar met competitie op het scherp van de snee want in deze leeftijdscategorie sneuvelden in totaal liefst 8 clubrecords. Laure stelde er immers ook 3 scherper.
Het blijft natuurlijk belangrijker deel te nemen dan te winnen, maar toch proficiat aan iedereen die er in geslaagd is een clubrecord te verbeteren.
 
Een volledig overzicht van de clubrecords vind je op de ACSS website. Normaal gezien zijn alle records tot en met de zomerkampioenschappen van 2013 up to date. Merk je nog een fout of onvolledigheid op in de clubrecordtabellen, stuur dan gerust een mailtje en dan breng ik het in orde. Wel steeds je naam, datum en plaats vd prestatie vermelden.
Op naar een even succesvol 2014!!!
 
Wim